Nya restriktioner gällande Covid-19

Från och med måndag 23 november – söndag 13 december kommer nedanstående punkter gälla

  • Tidsbokning för alla besökare oavsett gruppträning / egen träning i gym under alla våra öppettider.
  • Vi inför nytt begränsat antal besökare i gymmet (8-12 personer beroende av tid på dygnet) samt träningstid: vardagar max 75 min, helger max 90 min. Vi vet att flera av er normalt tränar två timmar, men vi ber er respektera ovanstående tidsregler för allas trivsel!
  • Utöver maxantalet i gymmet på 8-12 personer inför vi även ett begränsant antal tränande för respektive träningsyta.

-Lyftarflak: 8 personer

-WOD-yta: 6 personer

-Gräsplan: 6 personer

-Kompletteringsrum: 8 personer.

(Detta medför att ni kan träna med större avstånd till varandra och att ni får möjlighet till en egen träningsdel på WOD-ytan och lyftarflaken).

  • Reducerat antal gruppklasser kvällstid samtidigt som vi utökar antalet gruppklasser dagtid (se appen för aktuellt schema)
  • Reducerat antal deltagare per gruppklass (6 personer)
  • Pga färre gruppklasser vill vi att ni max bokar fyra gruppträningspass i veckan. Detta för att så många som möjligt ska ges chansen att få träna. Kom ihåg att endast boka dig på gruppklasser som du tänkt att gå och att avboka dig i tid om du får förhiner. Tidsbokning för gym räknas EJ som ett gruppträningspass (i teorin kan du alltså boka dig på fyra gruppträningspass och tre gym-bokningar under en 7 dagarsperiod).
  • För er som ej får plats på önskad gruppträningsklass eller ni som vill träna under lugnare tider kommer vi förenkla att träna efter våra gruppträningklasser. Programupplägg kommer i sedvanlig ordning finnas i appen men dagligen uppdateras på whiteboardtavlan vid respektive träningsyta.
  • Vi uppmanar er som har möjlighet att träna under lugnare tider (se appen för lediga tider). Vi har sedan några veckor tillbaka även längre öppettider så nu kan ni som är morgonpigga träna före jobbet/skolan på vardagarna.

Måndag                          05.30-21.00

Tisdag                             05.30-21.00

Onsdag                           05.30-21.00

Torsdag                          08.00-21.00

Fredag                            05.30-19.00

Lördag                            09.00-15.00

Söndag                           09.00-17.00