Boka gruppträningspass

Så här bokar du pass

Logga in

Användarnamn: Den mailadress du angav vid medlemsregistrering. (Är du osäker på vilken du angav eller om du behöver ange en till oss kontakta receptionen på plats eller maila till info@traningsverkstan.nu)

Lösenord: Första gången du loggar in kommer du behöva göra ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenord”.

*Är du inte medlem än? Kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig att boka.

Bokningsregler

• Kl. 12 varje dag släpper vi klasser för en vecka framåt. Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att vara säker på att få en plats.

• Avbokning ska ske SENAST 2 h före gruppklassens start. Avbokning sker i appen. Detta för att ge medlemmar på väntlistan möjlighet att hinna hit. Gäller även dig på väntlistan. Vid två missade avbokningar får man en ”bokningsspärr” under en vecka. Man kan fortfarande deltaga på gruppklasserna under bokningsspärren men endast ha möjlighet till ”drop in”.

• Max 6 bokningar per 7 dagars period. Vi har börjat se en trend att man bokar sig på fler gruppklasser med samma starttid/dag för att ”säkra upp” en plats. Detta är inte ok och försvårar för instruktörer som planerar  klasserna samt tar en plats från andra medlemmar.

• Vänligen läs igenom gruppklassernas innehåll för ökad förståelse kring varje enskild klass. En del gruppklasser rekommenderar viss förkunskap.

Ladda ner appen

1. Gå till App Store eller Google Play.

2. Sök på Gymsystem Boka och ladda ner appen.

3. Skriv in Traningsverkstansportsperformance som anläggning.

4. Klicka sedan på den svarta menyknappen uppe i högra hörnet och välj logga in.