Ta Kontrollen – ny PT-grupp

Tisdag den 15 och 22 december kl. 18.00-19.00 erbjuder vi två tillfällen till provträning för dig som är intresserad av PT small group under 2021. Personlig tränare är Johan Andersson, ägare och grundare till ”Ta Kontrollen”, ett träningskoncept som riktar sig till en bred målgrupp med egna kroppen som det primära träningsredskapet.

Ta Kontrollen är ett pass för dig som vill utmana både hjärta, muskler, rörlighet och koordination. Ett pass där vi sätter vårt mest dynamiska redskap i fokus – våra egna kroppar. Ni använder inga redskap eller vikter utan vi utmanar både våra styrkor och våra begränsningar och vi tillåts göra så då passet är utformat så att alla ska kunna vara med, oavsett om det är ditt första pass på 10 år eller om det är ett av veckans 10 pass.

Provklasserna i december bokas som en ordinarie gruppträningsklass och ingår för alla premiummedlemmar. Maxantalet är 8 personer per klass. Träningspasset välkomnar även icke medlemmar och kostar som en ordinarie engångsträning 150 kr. Anmälan: info@traningsverkstan.nu

Johan Andersson är ny personlig tränare på Träningsverkstan men har arbetat med träning sedan början av 2000-talet och på senare år med egna träningskonceptet Ta Kontrollen. Johan är licensierad personlig tränare, licensierad löpcoach, diplomerad massageterapeut och kettlebellinstruktör.