Sommarens gruppträning

Nu är sommarens gruppträningsschema här med en hel del nyheter och pilotklasser. Schemat sträcker sig från och med 1 juni fram till 16 augusti. Med anledning av COVID-19 har vi under våren arbetat stenhårt med att anpassa oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer samtidigt som vi gjort allt för att kunna erbjuda er ett optimalt träningsutbud i sommar.

Större delen av sommaren kommer vi erbjuda upp mot 20 gruppträningsklasser i veckan varav en fjärdel av dem utomhus. Mycket tack vare vår samarbetsförening Sörskogens IF.

I sommar finner ni en hel del nyheter som vi testar ihop med våra mest populära klasser. En stor förändring är att vi delat in klasserna i två typer och anpassat schemat därefter. Måndag, onsdag, fredag är det röda klasser (styrka) och tisdag, torsdag, lördag är det blå klasser (uthållighet). Efter sommaren sker en utvärdering över periodens upplägg.

Röd klass -Styrka (måndag, onsdag, fredag)

Styrkeskolan

Pumping Iron (NYHET!)

Atleterna Powerstyrka

WOD Strength Olympiska lyft / Gymnastik (NYHET!)

Blå klass – Uthållighet (tisdag, torsdag, lördag)

Atleterna Basic utomhus

Atleterna Uthållighet utomhus

Atleterna Löpning utomhus

WOD Athletics (NYHET!)

WOD Advanced

Innebandy utomhus

Mer information kring respektive klass hittar du på hemsidan under gruppträning. Schemat för vecka 23 – 33 finns i appen.

Ytterligare testklasser kommer dyka upp under sommaren. Så håll utikik på vår hemsida och sociala medier.

UPPDATERAT 2020-05-17

Alla utomhusklasser var från början tänkt att endast Premium-medlemmar skulle ha tillgång till. Med tanke på rådande omständigheter beslutade vi tidigare i våras att ge medlemmar med övriga gruppträningsmedlemskap möjlighet att vara med. Detta kommer gälla denna sommar fram tom 16 augusti 2020. WOD-klasser är sedan tidigare endast för Premium-medlemskap.