Medlemskväll lördag den 25 januari

Lördag den 25 januari anordnar Träningsverkstan en stor medlemskväll för alla över 18 år. Dagen bjuder på gemensamt träningspass, entrébiljett till Huddinge Hockeys 70-års jubileum, middag på Melles samt avslutande fest med liveband fram till midnatt.

Boka in denna dag i din kalendern för det här vill du inte missa. Hittills har redan 30 personer anmält sig vilket innebär att vi bara har tio-talet platser kvar att fylla. Anmälan mejlas till info@traningsverkstan.nu så skickas en bokningsbekräftelse samt medföljande faktura som ska vara inbetald senast 10 janauri.

I priset 400 kr inkluderas:

  • Gruppträningsklass
  • Entrébiljett till Huddinge Hockeys 70-års jubileum
  • Middag på Melles* (fd Olearys i Huddinge centrum)
  • Busstransfer, fika och pubquiz

Dagen startar kl. 14 och håller på tills midnatt. Allt i programmet är självklart valfritt men paketpriset är densamma. Under dagen bjuder vi på enklare fika, lektävlingar och pubquiz signerat Jonas och Erica. Vi har även chartrat buss mellan alla destinationer så bilen kan du lämna hemma.

Kom ihåg att det här är en medlemskväll dit ALLA är välkomna. Det spelar ingen roll om du inte känner någon eller upplever dig otränad. Det här är ett ypperligt tillfälle att umgås med dina (blivande) träningsvänner i en avslappnad miljö och även passa på att svettas på ett lekfullt sätt.

*Middagen består av en huvudrätt (kött eller fisk) samt ett glas vin, öl alt alkoholfritt alternativ.

För ytterligare frågor vänligen kontakta jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu