Receptionist

Nu söker vi en positiv, ansvarsfull och utåtriktad tjej eller kille till vår reception. Tjänsten innefattar medlemshantering, försäljning och drift av lokalen.

Träningsverkstan är ett litet och familjärt gym med stort kundfokus där alla medlemmar ska känna sig hemma. Vi ställer höga krav på dina personliga egenskaper och förutsätter att du är driftig, social och inte rädd för att ta egna initiativ. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav.

Tjänsten är en provanställning på cirka 20 timmar/veckan. För rätt person finns möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är uteslutande kvällar och helger. Tjänsten skall tillsättas omgående.

Sista ansökningsdag 5 januari.

Ansökan skickas till: jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu

Gruppinstruktör

Inför 2018 utökar vi vårt gruppträningsutbud. Nu efterfrågar vi fler engagerade gruppträningsinstruktörer.

Vi letar efter utbildade instruktörer inom fysträning, cirkelträning, crossfit och yoga. För vårt egna koncept Atleterna ingår internutbildning. För rätt person finns möjlighet till 1-3 gruppklasser i veckan.

Sista ansökningsdag 5 januari.

Ansökan skickas till: jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av duktiga och drivna människor. Om du tror att du skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan i formuläret nedan.