Personlig tränare

Vi letar personliga tränare och fystränare som vill bedriva verksamhet i våra lokaler. PT-licens eller motsvarande är en förutsättning. Vi ser gärna att du innehar några års erfarenhet samt F-skattsedel, dock inget krav för nyexaminerade tränare.

Vi ställer höga krav på dina kunskaper och sociala kompetens. Tränarlicensen är ett första steg men vi ser gärna att du har flertalet vidareutbildningar.

Hyresavtalet är individuellt med rörlig hyra utan krav på arbetade timmar. Vi ser gärna fler kvinnliga personliga tränare.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Gruppinstruktörer

Vi behöver komplettera tränarteamet med fler instruktörer. Som gruppinstruktör ska du vara engagerad, kompetent och brinna för att hjälpa människor till bättre hälsa.

Vi söker dig som vill leda vår egna konceptklass Atleterna men också andra gruppklasser.

Vi letar efter dig som är utbildad inom:

-Yoga
-Bodybalance
-Cirkelträning
-Crossfit
-Löpning
-Box/Kampsport

Vi förutsätter att du har en grundutbildning och erfarenhet att leda grupper. För rätt person utan formell utbildning finns dock möjlighet till internutbildning.

Tillträde: Tjänsterna skall tillsättas omgående. Senast 19 augusti.

Receptionist

Som receptionist på Träningsverkstan förväntar vi oss en driven, självständig och social person med stort träningsintresse. Ingen erfarenhet kring liknande arbete krävs men stor vikt läggs vid din personlighet och engagemang. Du ska brinna för träning och hjälpa människor.

Arbetsuppgifterna varierar men är uteslutande att ge våra gäster bästa service utöver det vanliga. Medlemshantering, försäljning och drift av lokalen är dagliga rutiner som skall utföras.

Timanställd receptionist kvällar och helger efter överenskommelse.

Tillträde: Omgående. Senast 19 augusti 2018.