Personlig tränare

2018-05-01

Nu söker vi fler personliga tränare som vill bedriva sin verksamhet i våra lokaler. PT-licens eller motsvarande är ett krav, likaså F-skattsedel. Vi ser gärna att du varit verksam i branschen med några års erfarenhet, dock inget krav för nyexaminerad personliga tränare som vill utvecklas och jobba hårt.

Som personlig tränare på Träningsverkstan ställer vi höga krav på dina kunskaper och sociala kompetens. Tränarlicensen är ett första steg men vi ser gärna att du har flertalet vidareutbildningar inom ditt specialistområde. I nuläget efterfrågar vi särskilt dig med yoga eller Crossfit level 1 utbildning. Vi ser gärna kvinnliga samarbetspartners.

Vi har inga krav på arbetade timmar. Flera av våra personliga tränare arbetar ute på andra gym, företag, föreningar mm. Hyresavtalet är tillsvidare med rörlig hyra.

Fystränare

2018-05-01

Vi behöver komplettera våra tränarstab med fler fystränare. Vi förutsätter att du har en tränarutbildning och praktisk erfarenhet inom din idrott. PT-licens är en fördel men inget krav. I första hand letar vi fler tränare inom ishockey men även andra idrotter som innebandy, fotboll, handboll mm.

Du arbetar självständigt med egna lag, spelare och skaffar själv dina kunder. Dock har vi stor efterfrågan på träning för lag och spelare i mindre grupper som vi vill vidareförmedla till rätt person.

Som fystränare på Träningsverkstan ställer vi höga krav på dina kunskaper och sociala kompetens. Tränarlicensen är ett första steg men vi ser gärna att du har flertalet vidareutbildningar inom ditt specialistområde.

Vi har inga krav på arbetade timmar. Flera av våra fystränare arbetar ute på andra gym, företag, föreningar mm. Hyresavtalet är tillsvidare med rörlig hyra.

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av duktiga och drivna människor. Om du tror att du skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan i formuläret nedan.