Lediga tjänster: Gruppinstruktör

LEDIGA TJÄNSTER: GRUPPINSTRUKTÖR

Träningsverkstan grundades 2015 och är ett privat sportgym i Huddinge. Vi bedriver fysträning för idrottare, styrkelyft, tyngdlyftning, personlig träning och gruppklasser för motionärer.

Vårt gym på 600 kvm är beläget cirka fem minuter från Huddinge centrum och består av stora träningsytor för friviktsträning som inkluderar både idrottare och motionär.  

Träningsverkstan har idag runt 300 medlemmar och erbjuder ett 40-tal gruppklasser morgon, lunch och kvällstid varje vecka. Vi lägger stort fokus på hög trivselfaktor med familjär atmosfär och kvalitativ träning från våra tränare.

Till hösten letar vi fler duktiga gruppinstruktörer som vill leda våra träningsklasser. Vi lägger stor vikt kring din personlighet, förmåga att vilja utvecklas och din drivkraft av att hjälpa andra människor i sin träning.

På Träningsverkstan tar vi fram egna träningskoncept som bygger mycket på fysträning från idrottare samt träning med fria vikter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande träning men andra träningsformer, som exempelvis rörlighet och löpning) är av intresse.

Som anställd gruppinstruktör har du fasta tider enligt schema. Vi erbjuder våra medlemmar 40-talet gruppklasser i veckan mellan kl. 05.30 – 20.00.

För dig med personlig tränarlicens finns även möjlighet att kombinera en tjänst som gruppinstruktör / personlig tränare som omfattar 20 – 35 h/veckan.

Krav

  • Godkänd utbildning som tränare inom avsedd träningsform
  • Glädjespridare med god förmåga att behålla och knyta nya kontakter
  • Ansvarstagande, ordningsam och ständigt redo att utvecklas
  • Arbetar evidensbaserat mot klienter
  • Svenska i tal och skrift.

Omfattning: Timanställning

Anställningsform: 6 mån provanställning

Lönetyp: Timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Sjödalsvägen 38

141 46 Huddinge

Arbetsgivaren

Träningsverkstan STHLM Sports Performance AB

Ansökan

Vi tar emot ansökningar löpande. Tjänsten ska tillsättas senast i augusti 2021.

Kontakt: jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev samt inkludera referenser från tidigare arbete.