Lediga tjänster

2020-11-12

Lediga tjänster

Inför 2021 planerar vi ett utökat gruppträningsutbud och fortsätta vår satsning till att hjälpa idrottsföreningar. I kombination med ett växande medlemsantal och ökad efterfrågan på fysträning är Träningsverkstan i stort behov av fler personliga tränare, gruppinstruktörer och fystränare.

————————————————————————————————————————————–

GRUPPINSTRUKTÖR

Vi letar efter dig med stort hjärta som brinner för att hjälpa människor att må bra och lyckas i sin träning. Vi förväntar oss att du har en godkänd tränarutbildning, tidigare erfarenhet inom yrket och innehar stor social kompetens med talang för att kommunicera och motivera människor med olika förutsättningar och ambitioner.

Idag erbjuder vi över 30 gruppträningsklasser i veckan med ambition att utöka utbudet ytterligare närmsta året. Med vårt eget träningskoncept kan vi erbjuda sport och prestationsinriktad gruppträning inom styrketräning och uthållighet.

Vi söker instruktörer med kompetens inom styrkebaserad träning samt mer uthållighetsinriktad träning. Ett stort plus om du har några års erfarenhet på etablerat träningscenter, men inget krav. Utöver en godkänd grundutbildning värdesätter vi din personlighet, träningsfilosofi och utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänst                Gruppinstruktör

Omfattning      Efter överrenskommelse 1 – 10 gruppklasser i veckan. Arbetstider är morgon, lunch eller kvällstid, både vardagar och helger.

Ansökan           Sista ansökningsdag 13 december 2020. Vi genomför intervjuer löpande.

Kontakt            jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu

————————————————————————————————————————————–

PERSONLIG TRÄNARE

Efterfrågan på personliga tränare ökar och vi har idag flertalet PT-grupper och individuell träning med personlig tränare igång. På Träningsverkstan kan du med fördel kombinera ditt arbeta som personlig tränare med att instruera gruppträningsklasser.

Förkunskaper

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av tränaryrket med goda referenser. Utöver en godkänd licensutbildning som personlig tränare eller motsvarande ställer vi höga krav och ser gärna att alla våra tränare är vidareutbildade inom specifika träningsformer.

Utöver en gedigen utbildning ska du vara noggrann och ansvarsfull samt ha god förmåga kring kommunikation, motivation och brinna för att hjälpa andra människor att må bra och lyckas i träning.

Tjänst                Personlig tränare

Omfattning      Efter överrenskommelse

Ansökan           Sista ansökningsdag 13 december 2020. Vi genomför intervjuer löpande

Kontakt            jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu

————————————————————————————————————————————–

FYSTRÄNARE

Träningsverkstan är ett sportgym och samarbetar med rad idrottsföreningar i Huddinge med omnejd. Eterfrågan på personliga tränare och fystränare för idrottare ökar ständigt och vi har idag ett underskott på duktiga fystränare för våra idrottare.

Förkunskaper

Du bör ha en godkänd utbildning som personlig tränare eller motsvarande samt specifik utbildning inom fysträning och besitta teoretisk och praktisk kunskap inom de idrotter som dina adepter tränar.

Tjänst                Fystränare, personlig tränare

Arbetstid          Efter överrenskommelse

Ansökan           Sista ansökningsdag 13 december 2020. Vi genomför intervjuer löpande.

Kontakt            jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu