Hockeykort – Återlansering

Nu startar försäljningen av träningskort för licensierade hockeyspelare. Under sommarhalvåret återfinns allt från ungdom och juniorspelare till etablerade spelare på elitnivå. I år finns möjlighet att skräddarsy ditt träningspaket beroende på din träningssituation vid köp av 3 månaderskort.

Bröderna Jonathan och Marcus Davidsson (Ottawa Senators och Växjö Lakers) var några av våra duktiga spelare som tränade här förra sommaren.

Träningsverkstans hockeypaket

  • 3 mån, 900 kr (ord pris 1 200 kr)
  • Klippkort 10 ggr, 600 kr (ord 800 kr)

Träningskortet vid månadsköp är giltig i 3 månader, men det kan förlängas genom +1, 2 eller 3 månader (tillägg (300kr/mån) utan uppehåll, för hockeyspelare som är ungdoms- eller juniorspelare, alternativt seniorspelare som spelar i Hockeyettan, Hockeyallsvenskan, SHL eller ligor utomlands i högsta divisionen. Startdatum för köp av hockeykort 20/3, sista startdatum 31/8 2020.

Vid teckning av medlemskap tillkommer 50 kr i medlemsavgift för de som inte har ett träningskort hos oss sedan tidigare (ord 250 kr).

PT small group

I grupp om 3 – 8 spelare kan du träna med andra seriösa hockeyspelare. Tillsammans med din fystränare får du både träningsprogram och feedback under träningspassen.

Mejla jonas.jendhammar@traningsverkstan.nu för kontakt och prisuppgifter.