Schema gruppträning 2019

Vecka 2 - 22 (7 januari - 2 juni)

Med reservation för avvikelser. Logga in i vår bokningsapp för senaste uppdatering.

Atleterna

Fysträning för motionärer. Atleterna syftar till att du som motionär ska träna som en idrottare med målet att bli starkare, snabbare och mer uthållig.

Välj mellan tre nivåer och inriktningar: Atleterna Basic, Atleterna Styrka och Atleterna Uthållighet. Samtliga klasser har influenser från hur vi på Träningsverkstan bedriver fysträning för de idrottare som tränar hos oss.

Förhoppningen är att du som tränar regelbundet ska känna att du står väl rustad när kompisgänget spelar innebandy, tuffa matcher i veteranhockeyn eller bara att du känner dig allmänt vältränad i vardagen.

Miniatleterna är för de yngre atleterna, barn mellan 7-12 år och följer samma koncept som Atleterna för vuxna. Nytt för våren 2019 är att vi har två grupper för Miniatleterna, indelat efter åldrarna 7-9 år respektive 10-12 år.

Styrketräning

På Träningsverkstan är styrketräning med skivstång en stor del av vår identitet. Förr eller senare kommer de flesta av våra medlemmar i kontakt med en skivstång. Oavsett vilket nivå du är på har vi ambitionen att erbjuda den bästa hjälpen vare sig du aldrig tränat med en skivstång eller siktar på att tävla.

I träningslokalen finns två stora ytor för träning av fria vikter. Totalt har vi 18 skivstänger varav 10 herr (20 kilo) och 5 damstänger (15 kilo) för olympiska lyft, 1 teknikstång (10 kilo) samt 2 tävlingsstänger för styrkelyft. I utrustningsväg finns 8 lyftarpodium, ett åtskilligt antal racks för knäböj samt 4 st bänkpress.

Gruppträningsklasser har alltid företräde för respektive yta, men vi ser till att det allt som oftast finns tillgänglig yta att lyfta på för dig som tränar individuellt. Under peaktid när många vill träna samtidigt delar vi med oss av utrustningen till varandra.

Funktionell Fitness - WOD

WOD (Workouts Of the Day) återspeglar sig av den nya träningsformen Funktionell Fitness. Nytt spännande koncept där din styrka, kondition och gymnastiska färdigheter utmanas ordentligt. WOD-klasserna är för dig som älskar tung styrketräning kombinerat med pulshöjande moment.

WOD ingår i medlemstypen Funktionell Fitness. I medlemskapet ingår Träningsverkstans samtliga gruppklasser.