Föreningar

Träningsverkstan är specialiserade på träning för idrottsföreningar och enskilda idrottare.

Vi erbjuder en rad tjänster inom ledarutbildning, fysträning, uthyrning av träningsyta, personlig träning och föreningskort för spelare.

Träningsverkstan samarbetar med tränare inom olika kompetensområden vilket ger oss förmånen att hjälpa idrottare på alla nivåer. Ishockey, fotboll och rugby samt renodlade styrkeidrotter som tyngdlyftning och styrkelyft är några av de idrotter vi har erfarenhet ifrån.

För ledare, sportchefer, föräldrar mm rekommenderar vi att boka in en kostnadsfri konsultation. Vi lyssnar på era behov och därifrån kan vi presentera skräddarsydda lösningar för er förening/spelare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Hockeykortet 800 kr

Nu lanserar vi 2018 års träningskort för hockeyspelare.

Träna hur mycket du vill under perioden maj - augusti för endast 800 kr. I träningskortet ingår fri träning i Träningsverkstans lokaler och inkluderar alla ordinarie gruppklasser.

Kortet gäller registrerade hockeyspelare i Svenska ishockeyförbundet med lag registrerat hos oss eller deltagare på Small group hockey.

Är din förening ansluten till oss? Att registrera ditt lag är kostnadsfritt och enkelt.

Ansvarig ledare fyller i formuläret nedan med namn, personnummer samt spelarförteckning för ditt lag. Efter bekräftelsemejl är det fritt fram för era spelare att del av vårt förmånliga träningskort.

Åldersgräns 14 år utan målsman, 10 år i målsmans sällskap.

Hyra av träningsyta inomhus

Pris: 1 000 kr

Priser ovan avser 60 min inklusive moms. I hyran ingår 180 kvm träningsyta med tillhörande träningsredskap.

Hyra träningsyta inklusive fystränare

Pris: 1 500 kr

Pris ovan avser 60 min lärarledd träning.

Liten grupp fotboll/ishockey

Under försäsongen finns möjlighet till lärarledd träning i mindre grupper om 3-6 personer. I nuläget erbjuder vi fysträning för hockey och fotbollsspelare från junior till elitnivå.

Pris: från 300 kr/60 min per person.

Föreningskort spelare

Pris: från 200 kr/mån.

Kontakta oss för att anmäla er förening

Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till er inom kort.

Välj paket