Fem snabba frågor med Cecilia Landgren

Fem snabba frågor med Cecilia Landgren

Om mindre än två veckor startar höstterminen. Ny huvudansvarig för Funktionell Fitness programupplägg blir Cecilia Landgren. Vi ställde fem snabba frågor till henne så att ni medlemmar kan få lära känna Cicci lite bättre.

 


  • Vem är Cecilia Landgren?

-Jag är 32 år, uppväxt i Tyresö men bor numera i Solna. Jobbar med HR. Har tränat sedan jag var liten och hållit på med gymnastik, handboll och fotboll.

  • Du är ny som ansvarig för Funktionell Fitness. Hur ser tankarna ut inför höstterminen?

-Det ska bli superkul att kliva in som coach för Funktionell Fitness. Min grundidé med FF är att ge möjlighet att utveckla skills och att bli effektivare i de grundövningar som man lärt sig i WOD Basic.

Tankarna för hösten är att dela in terminen i tre fokusperioder. Period 1 ska vara förberedande för Crossfit Open som kommer under period 2. Tanken är att vi tillägnar söndagspassen att prestigelöst och glädjefyllt sätt ta oss igenom de WOD:ar som kommer i Open för att testa på hur det är att tävla.

  • Vad har du själv för erfarenhet inom träning?

-I slutet av 2013 kom jag i kontakt med Crossfit och fastnade totalt. Jag har varit med i Crossfit Open tre år där min bästa placering var 2018 då jag blev 12a i sverige och 46:a i norra europa. Har även tävlat ett antal tävlingar i Sverige, främst i team som jag tycker är roligast.

2018 började jag med tyngdlyftning och har tävlat sedan dess. Jag har gjort två SM där jag båda gångerna fått med mig silver i totalen, och i år även guld i stöt. Fick även chansen att vara med på EM i tyngdlyftning i år och det är i särklass min största idrottsupplevelse.

  • Hur ser dina egna mål med träningen ut?

-Mina mål med träningen just nu är att träna så allsidigt som möjligt och ha roligt utan press efter en tuff tävlingssäsong.

  • Vad är ditt intryck av Träningsverkstan hittills? 

-Mitt intryck av Träningsverkstan är bara positivt. Det är roligt att fokuset ligger på funktionell träning och prestation vilket skiljer sig från många andra träningsställen. Tycker även att det är ett härligt klimat, och bra stämning bland såväl personal som medlemmar.


Varje vecka presenter vi en utvald profil på Träningsverkstan med ”Fem snabba frågor”. Vi tackar Cicci att hon tog sig tid för våra frågor och hälsar henne varmt välkommen till Träningsverkstan. Första träningspasset med Cecilia som instruktör är tisdag den 27 augusti kl. 19.00. Ni kommer även ha möjlighet att anmäla er på hennes Workshop för tyngdlyftning & gymnastik under öppet hus den 1 september.