OM TRÄNINGSVERKSTAN

Välkommen till Huddinges sportgym. Vi bedriver fysträning för idrottare, tyngdlyftning, styrkelyft, personlig träning och gruppträning för motionärer.

Träningsverkstan slog upp portarna hösten 2015 och drivs av Jonas Jendhammar och Tanita Katainen. Vår vision är att driva ett kompetent och nytänkande gym med fokus på sport och prestation för alla nivåer.

På Träningsverkstan är vi oerhört angelägna om att skapa en familjär och trivsam atmosfär för hela familjen. Som ett sportcenter med seriös agenda arbetar vi aktivt mot att motverka dopning och främja en sund och positiv träningskultur.

Träningsfaciliteter

Träningsverkstan ligger inhyst i en äldre verkstadslokal med stora och öppna träningsytor om drygt 500 kvadrameter. Tonvikten ligger mot idrottsspecifik och prestationsbaserad träning. Vi erbjuder 30 meter konstgräsyta med redskap för funktionell träning, särskild avdelning för styrkelyft och tyngdlyftning samt anpassad utrustning för idrottsfysträning. I kompletteringsrummet finns hantlar, styrke och konditionsmaskiner.

Personal