OM TRÄNINGSVERKSTAN

Välkommen till Huddinges sportgym. Vi bedriver fysträning för idrottare, tyngdlyftning, styrkelyft, personlig träning och gruppträning för motionärer.

Träningsverkstan slog upp portarna hösten 2015 och drivs av Jonas Jendhammar och Tanita Katainen. Tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners är visionen att driva ett kompetent och nytänkande gym med fokus på sport och prestation.

På Träningsverkstan kan du vara säker på att få ett trevligt bemötande från både personal och medlemmar. Som en träningsanläggning med seriös agenda arbetar vi aktivt mot att motverka dopning i enlighet med Riksidrottsförbundets gällande regler.

Vi är oerhört måna om att skapa en familjär atmosfär hit alla som följer våra trivselregler är mer än välkomna!

Träningsfaciliteter

Träningsverkstan består av 500 kvm träningsyta med tonvikt mot idrottsspecifik och prestationsbaserad träning. Vi erbjuder stor konstgräsyta med redskap för funktionell träning, särskild avdelning för styrkelyft och tyngdlyftning samt anpassad utrustning för idrottsfysträning. I det 100 m2 stora kompletteringsrummet finns hantlar, styrke och konditionsmaskiner.

Personal